Rubber-gietvloer-ondergrond-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Ondergronden speelruimte

Onmisbaar en veilig

Een unieke uitstraling

met veilige ondergronden

Een speelruimte is helemaal af met een bijpassende en veilige ondergrond. Bekijk op deze pagina alles over onze verschillende ondergronden.

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Verschillende materialen en uitstralingen

Bij de keuze voor een ondergrond houden we onder andere rekening met de valhoogte van de speeltoestellen. Zo hebben rubber tegels een meer valdempende werking dan gras. 

Daarnaast nemen we ook de opstakelvrijeruimte mee in het ontwerp en zorgen we ervoor dat de ondergrond bij de omgeving past. Bij een natuurlijke speelruimte passen ondergronden zoals gras, zand of rubber mulch in het bruin. Bij een kleurrijke speelruimte maakt bijvoorbeeld een rubber gietvloer in het plaatje compleet. De keuze voor de juiste ondergrond maken we al tijdens het ontwerp van de speelruimte.

De bovenstaande ondergronden bestaan weer uit verschillende soorten en kleuren. Wij kijken bij elk speelproject wat de geschikte ondergrond is. De rubber tegels, rubber mulch, de rubber gietvloer en het kunstgras zijn in verschillende kleuren leverbaar. Op deze manier kunnen we de ondergrond afstemmen op de speelruimte. Wij vinden veiligheid heel belangrijk en daarom voldoen alle ondergronden aan de vereiste EN-1177 norm.

Kunstgras-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

De juiste ondergrond maakt de speelruimte helemaal af! Weten welke ondergrond bij uw speelruimte past? Wij denken graag met u mee!

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten