Zand-water-Robinia-hout-Uniek-Speelprojecten
Inspiratie

Welke oplossingen zijn er voor uw lege speelruimte?
Inspiratie voor

Professionele speeltoestellen

Speeltoestellen geven meerwaarde aan elke locatie! Maar waar te beginnen? Wij hebben gelukkig al veel speelprojecten mogen maken. Genoeg inspiratie dus! Lees klantverhalen, bekijk foto's en vergelijk thema's.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken
Vakantiepark Ackersate
Voor Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen hebben wij een speelruimte op maat mogen ontwerpen en realiseren. De speeltoestellen, golvende vormen, gras en zand maken de speelruimte een ware speelvallei.
RCN Het grote Bos
Bij vakantiepark RCN Het Grote Bos mochten wij de skelterverhuur verzorgen. Nu rijden grote en kleine gasten vrolijk rond over het park.
Strand Nijstad
Een speeltoestel hoeft natuurlijk niet per se in het gras in een speeltuin te staan. Een unieke ervaring op het strand is ook mogelijk. Bij Strand Nijstad mochten wij hiervoor zorgen.
Ontwerp-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Een goed plan voor iedere omgeving

Benieuwd naar de inrichting van uw omgeving?

We gaan graag aan de slag met een ontwerp voor uw speelruimte. We houden hierbij onder andere rekening met de omgeving, looproutes, ondergronden en de leeftijden van de kinderen die er gebruik van gaan maken.  

Speeltoestellen-over-ons-Uniek-Speelprojecten
Wij geven advies op maat

Niet iedere speelwens is hetzelfde. Per klant en branche kan dit verschillen. Dit vinden wij meer dan logisch. Daarom maken wij speelprojecten op maat.

1