IMG_3691
Kinderdagverblijven

Buiten ontwikkelen
De trend van dit moment

Verbinding met de natuur

Ook de trend van natuurlijk spelen zien we terug bij kinderdagverblijven. Met natuurlijke speeltoestellen wordt een natuurlijke omgeving gecreëerd. Verstopplekjes, moestuinen en speeltoestellen die bewegen stimuleren zien we hier terug. Waar risico’s eerst werden vermeden komt de uitdaging in het spelen steeds meer terug. Vies worden mag en vrij spel wordt gestimuleerd.

1
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Meer over Uniek Speelprojecten
  • Eenvoudig alle thema's bekijken
Toen de kinderen van het kinderdagverblijf de speelhuisjes zagen, waren zij gelijk erg enthousiast. Ze renden erop af en wisten niet hoe snel zij moesten klimmen, klauteren en glijden. Ook nu de huisjes al een tijdje in gebruik zijn, blijven ze favoriet. De kinderen kunnen hun energie kwijt en hun motoriek ontwikkelen.
Evert en Gea Veldhuizen
-
Kindcentrum Het Borghonk en kinderdagverblijf de Peuterboerderij

Speelprojecten bij kinderdagverblijven:

Kinderdagverblijf De Peuterboerderij en Kindcentrum Het Borghonk
Voor Kinderdagverblijf De Peuterboerderij en Kindcentrum Het Borghonk mochten wij drie op maat gemaakte speeltoestellen van Robinia hout leveren. De kinderen (en de leidsters) genieten elke dag weer van de speeltoestellen.
Banner 3 website
Wij geven advies op maat

Niet iedere speelwens is hetzelfde. Per klant en branche kan dit verschillen. Dit vinden wij meer dan logisch. Daarom maken wij speelprojecten op maat.

1