Speelhuis-boerderij-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Kinderopvang en BSO

Natuurlijke speeltoestellen

Natuurlijke en professionele

speeltoestellen voor de kinderopvang en BSO

Kinderopvang met robinia speeltoestellen, groen en ruimte voor ontwikkeling. Ziet u het al voor zich bij uw locatie? Scroll snel verder en laat u inspireren!

Inspiratiegids-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Natuurlijk spelen in de kinderopvang 

Waar vroeger veel buitenruimtes bestonden uit tegels zien we nu veel groen en natuurlijke materialen. Gelukkig maar! Want wat heeft een natuurlijke buitenruimte veel toegevoegde waarde. Wij vinden dat een buitenruimte met alleen speeltoestellen niet compleet is. Planten, bosjes en bomen om achter te verstoppen en een moestuin om van te leren is het ultieme natuurlijk spelen. Spelaanleidingen en ruimte voor vrij spel worden met elkaar afgewisseld. Daarnaast is de buitenruimte veilig, uitdagend en prikkelt het alle zintuigen.

Een speelheuvel waarover is nagedacht

Speciaal voor kinderdagverblijven hebben wij een speelheuvel ontwikkeld met heel veel speelwaarde. Het is een speelheuvel geworden waarover is nagedacht, door professionals en verschillende kinderdagverblijven. Groen wordt gecombineerd met verschillende speelelementen van natuurlijke materialen. Andere pluspunten van deze speelheuvel lichten we graag uit in onze blog:

Toen de kinderen van het kinderdagverblijf de speelhuisjes zagen, waren zij gelijk erg enthousiast. Ze renden erop af en wisten niet hoe snel zij moesten klimmen, klauteren en glijden. Ook nu de huisjes al een tijdje in gebruik zijn, blijven ze favoriet. De kinderen kunnen hun energie kwijt en hun motoriek ontwikkelen.
Evert en Gea Veldhuizen
-
Kindcentrum Het Borghonk en kinderdagverblijf de Peuterboerderij

Speelprojecten bij kinderdagverblijven:

Kinderopvang Het Borghonk en De Peuterboerderij
Kinderdagverblijf Buitenpret
Kinderdagverblijf 't Parelbosch

Bekijk de natuurlijk uitstraling in de onderstaande video:

 

Uniek-Speelprojecten-speeltoestellen-team

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar professionele en natuurlijke speeltoestellen voor uw locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Laat je door ons inspireren: Vraag gratis inspiratiegids aan
Inspiratiegids-Uniek-Speelprojecten