Geld-verdienen-met-skelters-Uniek-Speelprojecten
Geld verdienen met skelters

7 maanden geleden

Skelterverhuur blijkt een interessante en lucratieve toevoeging op vakantieparken en campings. In samenwerking met RCN Vakantiepark Het Grote Bos zijn we gestart met het aanbieden van skelters voor de verhuur. Dit blijkt een groot succes te zijn. De skelters worden in één tot anderhalf terugverdiend. Omdat na drie jaar het onderhoud gaat toenemen worden de skelters dan ingeruild. We hebben een compleet assortiment skelters voor de verhuur. 
Op deze manier is er voor elke leeftijd wel een skelter te vinden. De Berg (e) Gran Tour is de familieskelter voor het hele gezin waar je lekker mee kunt toeren.  
 
Het is van belang dat de skelters goed zichtbaar zijn voor de gasten, want zien doet verhuren. De skelters worden getoond bij de receptie zodat de kinderen ze direct zien bij aankomst. Ook is het een idee om kindvriendelijke accommodaties aan te bieden waar een skelter inbegrepen is. De (familie) skelter kunt u ook via de website laten reserveren.  

De skelters worden bij Het Grote Bos per dag verhuurd. Dit werkt voor de receptie ook erg fijn omdat er op deze manier weinig wisselingen per dag zijn. De skelters kunnen worden gestald bij de receptie met een slotsysteem, zodat de receptie alleen een sleutel hoeft mee te geven. 

Zichtbaarheid
Wij kunnen verschillende middelen verzorgen om de skelters te laten opvallen:
•    Een spandoek met het aanbod
•    Flyers voor de receptie om mee te geven bij aankomst aan de gasten.  
•    Banners voor op de website
•    Gratis skelterrijbewijs voor de gasten om het extra leuk te maken.

Klant aan het woord

De ervaring met de skelters van Uniek Speelprojecten is zeer succesvol. Doordat de skelters een opvallende oranje kleur hebben is er goed te zien dat het een gehuurde skelter is. Hierdoor is de controle van het gebruik een stuk makkelijker! De kwaliteit van de skelters is zeer goed. Ze kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk in gebruik. Met de grote familieskelters waren er in eerste instantie wat problemen maar dit is netjes opgelost door Uniek Speelprojecten. Doordat de service en de klantgerichtheid van het bedrijf uitstekend is, is het werken met het bedrijf erg prettig. De skelters hebben zich snel terugverdiend en zijn hiermee erg rendabel. Dit maakt de aankoop van de skelters een succesvolle aankoop. Het aantal van tien kleine skelters, tien normale skelters, drie choppers en drie grote gezinsskelters is voor dit park een schot in de roos. 

Maar uiteraard staat boven ons eigen profijt, de mening van onze gasten. Onze gasten zijn heel tevreden over de skelters. In het hoogseizoen zie je de een na de andere skelter voorbij scheuren. Vele gasten gebruiken de skelters om ook de omgeving buiten het park te verkennen. Door de elektrische ondersteuning op sommige skelters, kunnen de gasten het ruigere terrein van de Utrechtse Heuvelrug betreden. Dit zorgt ervoor dat de gasten de skelter ook echt voor een langere periode willen huren. Sommige gasten huren de skelters zelfs voor de gehele periode dat ze 
op ons park verblijven!

1