Berg-trampoline-levels-Uniek-Speelprojecten
Trampolines

Springen blijft leuk!

Een unieke beleving met

een professionele trampoline

Een trampoline heeft altijd een grote aantrekkingskracht op kinderen en jeugd. De ervaring leert dat trampolinespringen voor alle leeftijden is en er veel plezier aan wordt beleefd. Kortom: een waardevolle toevoeging aan uw speelruimte. Bekijk op deze pagina onze professionele trampolines!

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Origineel en uniek

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en maten trampolines. Denk hierbij aan ingegraven en bovengrondse trampolines, met of zonderveiligheidsnet. Ook zijn de trampolines in verschillende kleuren leverbaar. Zo past er altijd een trampoline bij uw speelruimte en de wensen van uw bezoekers. 

De Berg Elite trampolines zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor openbare ruimtes. Deze trampolines zijn voorzien van een AirFlow springdoek, dit springdoek laat 50% meer lucht door. Hierdoor is er minder weerstand en kan er hoger worden gesprongen. De TwinSpring Gold veren zorgen ervoor dat de ruimte waar optimaal wordt gesprongen groter is. Deze twee eigenschappen zorgen voor een optimale springervaring. 

Als u uw gasten een unieke ervaring wil geven dan is onze Curve trampoline de oplossing. De trampoline is leverbaar in twee maten. De Curve trampoline is een inground trampoline die geheel vlak, aan één zijde of aan twee zijdes schuin te plaatsen is. Ook de bekende airtrampoline blijft favoriet bij kinderen en is door ons te leveren.  

BERG-Ultim-Elite-FlatGround-AeroWall-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Trampolines zijn een waardevolle toevoeging aan elke branche. Een gewone tijdloze trampoline of juist een trampoline die een unieke springervaring geeft. Beide is mogelijk. Benieuwd welke trampoline een waardevolle toevoeging is op uw locatie? Wij denken graag met u mee!

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten