Voetbaltafel-FAS-poppen-Uniek-Speelprojecten
Speeltafels

Een toevoeging aan elke locatie

Voor elke locatie

Professionele speeltafels

Wij bieden verschillende professionele speeltafels aan die geschikt zijn voor de openbare markt. Van een voetbaltafel in de recreatieruimte op de camping tot een hufterproof tafeltennistafel op een schoolplein. Bekijk op deze pagina alles over onze speeltafels!

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Leuk op elke locatie!

Een speeltafel is een leuke toevoeging voor elke locatie. Denk aan speeltafels op een camping, schoolplein of een openbare plek. Speeltafels zoals voetbaltafels, tafeltennistafels, airhockey- en pooltafels worden graag door jong en oud gebruikt. 

In ons assortiment hebben wij de voetbaltafels van het merk FAS. Deze voetbaltafels zijn van hoogwaardige kwaliteit, op deze manier hebben u en uw gasten heel lang plezier van de tafels. De voetbaltafels zijn leverbaar met doorlopende of telescoopstangen. Er kan worden gekozen voor een speeltafel met of zonder muntinworp. Ons FAS assortiment kent voetbaltafels voor binnen en buiten. 

Speeltafels voor binnen en buiten

Naast tafelvoetbal blijft ook tafeltennis erg populair. De tafeltennistafels van Sponeta zijn geschikt voor openbare speelplekken, binnen en buiten. De indoor tafeltennistafels zijn ook geschikt om alleen te spelen. Door de tafel in te klappen ontstaat er een zelftrainstand. Sommige tafels uit het assortiment zijn verrijdbaar, op deze manier kunt u de tafel eenvoudig verplaatsen. De tafels zijn voorzien van een dik blad.

De airhockey- en pooltafels van Cougar maken uw locatie helemaal af. De tafels worden met accessoires geleverd. Het is ook mogelijk om deze twee activiteiten te combineren in één tafel. Cougar Reverso is een airhockey- en pooltafel in één (zie nummer 6 van de bovenstaande afbeeldingen). Op een eenvoudige manier kan het blad omgedraaid worden van airhockeytafel naar pooltafel.

Tafelvoetbal-FAS-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Ons assortiment biedt verschillende speeltafels voor verschillende loacaties. Maar welk past nu echt bij uw locatie? Wij denken graag met u mee!

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten