Familieskelter-BERG-Uniek-Speelprojecten
Skelters

Rijdend plezier voor elke branche
Speelpret op vier wielen

Skelters in de openbare markt

Wij bieden verschillende professionele skelters aan die geschikt zijn voor de openbare markt. Deze skelters kunnen bijvoorbeeld verhuurd worden op vakantieparken of kleine skelters kunnen gebruikt worden op een kinderdagverblijf. Skelters voegen veel speelpret toe aan uw locatie. Bekijk op deze pagina alles over onze skelters!

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Skelter zijn erg geschikt voor de openbare markt!

De vele maten en modellen skelters van Berg zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden skelterpret kunnen ervaren. We hebben een speciaal assortiment voor de recreatie samengesteld dit zijn de: Buddy, Gran Tour, Duo coaster, BFR, Chopper en de Duo Chopper. De tijdloze bolderwagens zijn beschikbaar in de maten L of XL. Als u op uw locatie een leuke stijl heeft gecreëerd dan denken we graag mee om de skelters hierop aan te laten sluiten. De BFR skelters zijn bijvoorbeeld leverbaar in veel kleuren en thema’s. 

De Berg Gran Tour en BFR zijn te leveren met trapondersteuning. Zo kunnen bijvoorbeeld gasten op een camping genieten van een extra lange rit met het hele gezin. Deze skelters zijn erg geschikt om te verhuren. Het is mogelijk om een extra accu bij te bestellen, zo hoeft er nooit een skelter stil te staan. Wil je meer weten over het verhuren van skelters? Kijk dan op onze blog pagina. 

De skelters hebben zich snel terugverdiend en zijn hiermee erg rendabel. Dit maakt de aankoop van de skelters een succesvolle aankoop.
Timo van Drie
-
RCN Het Grote Bos
RCN Het Grote Bos
Bij vakantiepark RCN Het Grote Bos mochten wij de skelterverhuur verzorgen. Nu rijden grote en kleine gasten vrolijk rond over het park.
Recreatiepark De Watersnip
Alle blauwe Berg skelters staan bij de receptie te pronken. Klaar om weer een dag verhuurd te worden!
Skelters-Berg-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Skelters zijn onmisbaar in de openbare markt. Kleine skelters zijn een waardevolle toevoeging aan een kinderdagverblijf en juist de grote skelters aan een vakantiepark. Benieuwd of skelters een waardevolle toevoeging kunnen zijn op uw locatie?
Wij helpen u graag!

1