Familieskelter-BERG-Uniek-Speelprojecten
Skelters

Rijdend plezier voor elke branche

Speelpret op vier wielen

Skelters in de openbare markt

Wij bieden verschillende professionele skelters aan die geschikt zijn voor de openbare markt. Deze skelters kunnen bijvoorbeeld verhuurd worden op vakantieparken of kleine skelters kunnen gebruikt worden op een kinderdagverblijf. Skelters voegen veel speelpret toe aan uw locatie. Bekijk op deze pagina alles over onze skelters!

Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Inspiratie voor uw speelruimte
  • Op uw gemak bladeren door alle mogelijkheden
  • Bekijk eenvoudig onze speelthema’s, gerealiseerde projecten en lees klantverhalen

Met skelters kunt u vele kanten op in de openbare markt!

Denk hierbij aan de volgend mogelijkheden:

  • Skelters verhuren op een camping of vakantiepark (klik hier voor onze blog over skelterverhuur);
  • Stel de skelters vrij ter beschikking op een camping, vakantiepark of kinderboerderij;
  • Laat de kinderen op een kinderdagverblijf skelter rijden;
  • Maak een skelterbaan/verkeersplein voor uren speelpret!

Ons assortiment skelters:

Berg Buddy Pro

De Berg Buddy Pro is de kleinste professionele skelter die geschikt is voor de openbare markt. Hierdoor heeft ook de leeftijdsgroep drie tot en met acht jaar een geschikte skelter op de camping of kinderdagverblijf. 

De Berg Buddy Pro heeft een BFR systeem, dit houdt in dat de kinderen kunnen remmen met de pedalen en na stilstand achteruit kunnen rijden. Doordat de skelter is uitgerust met een schommelas en met vier wielen heeft de skelter een uitstekende stabiliteit. De luchtbanden zorgen ervoor dat de kinderen niet te hard hoeven te trappen en makkelijk over het camping terrein kunnen rijden. 

Berg Gran Tour offroad en Berg Gran Tour racer

De Berg Gran Tour is de perfecte familie skelter. Vier gezinsleden kunnen plaats nemen om een lekker dagje er op uit te gaan. Deze skelter heeft een robuust frame en een schommelas. Hierdoor zijn bospaden goed begaanbaar. De skelter heeft een hand- en parkeerrem. Om het dagje uit nog relaxter te maken is het ook mogelijk om de skelter uit te rusten met een accu en een zonnedak. En willen uw gasten nog een stapje harder dan is de Berg Gran Tour racer de ideale skelter. 

De volwassenen zitten achterop deze skelter en zorgen ervoor dat de skelter vooruit komt. De skelter is voorzien van een vrijloopautomaat, dit houdt in dat de trappers stil staan als er niet getrapt wordt. Wel zo veilig! De kinderen genieten van de rit in de voorste twee stoelen en zitten extra veilig door de gordels.

Berg Duo coaster

Deze tweepersoons skelter is uitgerust met het BFR systeem, rijdt lekker door het lichte gewicht en heeft een dubbele aandrijving. Jong en oud kan van deze skelter genieten door de verstelbare stoel. Optimaal rijcomfort door luchtbanden met extra profiel, zo is offroad geen probleem. De schommelas en het robuuste frame zorgen voor een uitstekende wegligging. Het is ook mogelijk om de Berg Duo Coaster te leveren met accu.

Berg BFR

De Berg BFR is een hele stoere skelter die leverbaar is in verschillende thema’s. Zo kunnen wij de skelter afstemmen op de locatie. Heeft u een boerderijcamping? Dan is de Berg X-Cross BFR John Deere perfect! Uiteraard is de skelter uitgerust met het unieke BFR systeem en een verstelbare stoel. Het frame is leverbaar in een XL en XXL variant, de XXL variant is geschikt voor extra lange mensen. Ook de Berg X-Cross is leverbaar met trapondersteuning. De skelter kan dan wel tot 16 km/h!

Berg Chopper BF en de Berg Duo Chopper BFR

Kinderen zijn natuurlijk nog te jong om motor te rijden, maar met deze skelter voelt het wel zo. Door de drie wielen en het stuur lijkt de skelter op een echte chopper. De skelter rijdt erg comfortabel door de luchtbanden en heeft een extreem kleine draaicirkel. De Berg Chopper BF is geschikt voor één persoon en beschikt over een terugtraprem. 

Daarnaast hebben wij ook de Berg Duo Chopper in ons assortiment. De naam zegt het al: de Berg Duo Chopper is geschikt voor twee personen. De bijrijdersstoel is afneembaar, hierdoor kan de bijrijder op het plateau gaan staan en mee leunen in de bochten. Extra speelpret!

De skelters hebben zich snel terugverdiend en zijn hiermee erg rendabel. Dit maakt de aankoop van de skelters een succesvolle aankoop.
Timo van Drie
-
RCN Het Grote Bos
Skelters-Berg-Uniek-Speelprojecten

Skelterplan op maat

Skelters zijn onmisbaar in de openbare markt. Benieuwd hoe skelters een waardevolle toevoeging kunnen zijn op uw locatie? Wij denken graag met u mee!

Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een gratis inspiratiegids!
Inspiratie-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten