Parkmeubilair hout-Uniek-Speelprojecten
Parkmeubilair

Maakt de speelruimte compleet
Maak de speelruimte compleet

met parkmeubilair

Parkmeubilair: een toevoeging aan iedere speelruimte. Meubilair zoals bankjes, prullenbakken en  picknicktafels maken de speelruimte helemaal compleet. Zo wordt de speelruimte een plek waar ouders lekker kunnen zitten om de kinderen in de gaten te houden of wat te ontspannen.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Klassieke houten picknicktafels

Klassieke houten picknicktafels leveren wij in diverse formaten en vormen. Zo zijn er vierkante, rechthoekige, ronde en zeshoekige picknicktafels. Daarnaast leveren wij ook verschillende picknicktafels speciaal voor kinderen. Het vurenhout van onze picknicktafels is 45 mm dik en ge├»mpregneerd. Hierdoor zijn de tafels enorm sterk en duurzaam. Alle picknicktafels zijn voorzien van een parasolopening van 50 mm, met uitzondering van de kinderpicknicktafels. De picknicktafels worden gemonteerd geleverd. 

Bijpassend parkmeubilair

Daarnaast leveren we verschillende materialen parkmeubilair. Denk hierbij aan Robinia hout, staal of een combinaties van hout en staal. Ook leveren we verschillende kleuren, van neutraal tot kleurrijk. Op deze manier is er altijd wel parkmeubilair dat bij uw speelruimte past.

Picknicktafel parasolopening-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Door onze verschillende lijnen in parkmeubilair past er altijd een lijn bij uw locatie. Staal, hout of een combinatie is mogelijk. Benieuwd hoe dit thema er op uw locatie uit zal zien?
Wij helpen u graag!

1