Speeltoren-glijbaan-rvs-klimmuur-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Natuurlijke speelruimte

Maak de verbinding met de natuur

Leren van de natuur

Natuurlijke speelruimte met robiniahout

De professionele speeltoestellen uit ons natuurlijke thema hebben de natuurlijke uitstraling door het robiniahout dat wordt gebruikt. In combinatie met groen en een natuurlijke ondergrond is het plaatje compleet. Bekijk op deze pagina alles over dit populaire en leuke thema.

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Natuurlijke speelruimte

Natuurlijk spelen is de trend van dit moment. Waar je eerst veel staal tegenkwam zie je nu veel speeltoestellen van robiniahout. Het leuke van robiniahout is dat het hout nooit recht is. Dit geeft een leuk en speels effect. Robiniahout is Europees hardhout en heeft een levensduur van ruim 25 jaar. Op deze manier zijn de speeltoestellen duurzaam en kunnen u en uw gasten er heel lang van genieten.

In de natuurlijke speelruimte is de omgeving erg belangrijk. Zo is een golvend landschap met bomen en planten waar kinderen kunnen ontdekken en beleven het ultieme natuurlijk spelen. Door te spelen met natuurlijke materialen krijgen kinderen meer binding met de natuur. Een natuurlijke speelruimte is helemaal af met een natuurlijke ondergrond. Hierbij kunt u denken aan valzand of boomschors. 

We bieden een compleet assortiment robiniahouten speeltoestellen aan voor elke leeftijd. Van schommels, wipwappen en waterbanen tot heel grote speeltorens. 
Ook leveren wij speeltoestellen die u nog nooit hebt gezien en die iedereen verrassen. Dat komt doordat we deze speeltoestellen op maat kunnen maken. Zo komen ideeën van u samen met onze kennis en ervaring. Zo maken we samen de mooiste natuurlijke speelruimtes!

Toen de vrachtwagen aan kwam rijden met de speelhuisjes erop, waren wij gelijk onder de indruk. Ze zijn nog mooier en groter geworden dan wij hoopten. Aan de natuurlijke huisjes is te zien dat er niet op bezuinigd is en dat er veel creativiteit in zit.
Evert en Gea Veldhuizen
-
Kindcentrum Het Borghonk en kinderdagverblijf de Peuterboerderij
Kinderdagverblijf De Peuterboerderij en Kindcentrum Het Borghonk
Voor deze klant mochten wij drie op maat gemaakte speeltoestellen van Robinia hout leveren. De kinderen (en de leidsters) genieten elke dag weer van de speeltoestellen.
Vakantiepark De Krakeling
De speeltoestellen bij Vakantiepark De Krakeling passen tegenwoordig perfect bij de prachtige omgeving door de natuurlijke speeltoestellen die wij mochten plaatsen!
Camping de Vledders
Bij camping de Vledders in Schipborg barst het van de beleving. Verschillende Robinia speeltoestellen zorgen voor uren speelpret op deze locatie!
Speelstructuur-hout-klimmen-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten

Offerte op maat

Het natuurlijke thema is een heel veelzijdig thema en past eigenlijk in iedere branche. Van school tot camping. In een natuurlijk omgeving of juist in een omgeving die nóg niet natuurlijk is. Benieuwd hoe een natuurlijke speeltuin er op uw locatie uit zal zien? Wij helpen u graag!

1
Laat je door ons inspireren: Ja, stuur mij een inspiratiegids!
Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten