Speelplein-klimrek-huisje-schommel-Robinia-Uniek-Speelprojecten
Natuurlijk
met kleur

Betaalbare speeltoestellen voor iedere branche
Een unieke uitstraling

Speeltoestellen van hout mét kleur

Ons thema "natuurlijk met kleur" bestaat uit veel verschillende professionele speeltoestellen, op deze manier kan er een speelruimte worden gecreerd met een rustige uitstraling. Ook is er voor iedere leeftijd wat te vinden in deze speeltuin. Bekijk op deze pagina alles over dit populaire en leuke thema!

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Natuurlijke speelruimte met kleur

Natuurlijke uitstraling én kleur kan met onze producten in dit thema. Door het hout hebben de speeltoestellen een natuurlijke uitstraling. De kleur wordt aan de speeltoestellen toegevoegd door kleine accessoires zoals kunststof afdekdoppen, maar natuurlijk ook door de gekleurde glijbanen. De speeltoestellen zijn duurzaam doordat het hout is behandeld en het hout op metalen ankers staat. Hierdoor wordt houtrot tegengegaan. Een bijkomend voordeel is de aantrekkelijke prijs van deze speeltoestellen. 

Het assortiment bestaat uit kleine en grote speeltoestellen. Op deze manier kan er eenvoudig een uitdagende speelruimte worden gecreëerd die geschikt is voor elke leeftijd. De grote speeltoestellen fungeren als blikvanger en de kleine modellen maken de speelruimte compleet. Op deze manier zijn er speeltoestellen voor jonge en oudere kinderen. De speeltoestellen zijn allemaal gemaakt van hetzelfde materiaal en passen daarom goed bij elkaar. Ook geeft het geheel een rustige uitstraling.  

Door verschillende speeltoestellen bij elkaar te plaatsen zijn er verschillende competenties op de speelruimte te vinden. Zo is klimmen goed voor de motorisch ontwikkeling. Daarnaast zorgen veel speeltoestellen ervoor dat de fantasie van kinderen wordt geprikkeld en de mooiste rollenspellen ontstaan. 

Vakantiepark Ackersate
Een speelvallei met speeltoestellen en veel hoogte verschillen!
Camping Buitenplaats Drenthe
Een speelveld met speeltoestellen en skelters voor iedereen!
NCC De Ooster Nollen
Verschillende speeltoestellen maar toch één geheel!
Netschommel-Robinia
Offerte op maat

Het natuurlijke thema met kleur is een heel veelzijdig thema en past eigenlijk in iedere branche. Van school tot vakantiepark. Een goede combinatie van eenheid en speelpret. Benieuwd hoe dit thema er op uw locatie uit zal zien? Wij denken graag met u mee!

1