Speelplein-klimrek-huisje-schommel-Robinia-Uniek-Speelprojecten
Natuurlijk
met kleur

Betaalbare speeltoestellen voor iedere branche
Een unieke uitstraling

met hout en kleur

Ons natuurlijk met kleur thema hebben bestaat uit veel verschillende speeltoestellen, op deze manier kan er een speelruimte worden gecreerd met een rustige uitstraling. Ook is er voor iedere leeftijd wat te vinden in deze speeltuin. Bekijk op deze pagina alles over dit populaire en leuke thema!

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Natuurlijke speelruimte met kleur

Natuurlijke uitstraling én kleur kan met onze producten in dit thema. Door het hout hebben de speeltoestellen een natuurlijke uitstraling. De kleur wordt aan de speeltoestellen toegevoegd door kleine accessoires zoals kunststof afdekdoppen, maar natuurlijk ook door de gekleurde glijbanen. De speeltoestellen zijn duurzaam doordat het hout is behandeld en het hout op metalen ankers staat. Hierdoor wordt houtrot tegengegaan. Een bijkomend voordeel is de aantrekkelijke prijs van deze speeltoestellen. 

Het assortiment bestaat uit kleine en grote speeltoestellen. Op deze manier kan er eenvoudig een uitdagende speelruimte worden gecreëerd die geschikt is voor elke leeftijd. De grote speeltoestellen fungeren als blikvanger en de kleine modellen maken de speelruimte compleet. Op deze manier zijn er speeltoestellen jonge en oudere kinderen. De speeltoestellen zijn allemaal gemaakt van hetzelfde materiaal en passen daarom goed bij elkaar. Ook geeft het geheel een rustige uitstraling.  

Door verschillende speeltoestellen bij elkaar te plaatsen zijn er verschillende competenties op de speelruimte te vinden. Zo is klimmen goed voor de motorisch ontwikkeling. Daarnaast zorgen veel speeltoestellen ervoor dat de fantasie van kinderen wordt geprikkeld en de mooiste rollenspellen ontstaan. 

Vakantiepark Ackersate
Voor Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen hebben wij een speelruimte op maat mogen ontwerpen en realiseren. De speeltoestellen, golvende vormen en de combinatie gras met zand maken de speelruimte een ware speelvallei. Wij zijn erg trots op het eindresultaat!
Netschommel-Robinia
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Het natuurlijke thema met kleur is een heel veelzijdig thema en past eigenlijk in iedere branche. Van school tot vakantiepark. Een goede combinatie eenheid en speelpret. Benieuwd hoe dit thema er op uw locatie uit zal zien? Wij helpen u graag!

1