Klimrek-speeltoestel-Uniek-Speelprojecten
Kleurrijke
speelruimte

De speeltoestellen die zorgen voor een vrolijke omgeving
Kleurrijke speelruimte

zorgt voor blije kinderen

De speeltoestellen uit ons kleurrijke thema hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Kinderen houden namelijk van kleur! Bekijk op deze pagina alles over dit vrolijke thema!

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Waarom kleurrijk?

Mag de speeltuin op uw locatie wel opvallen en kinderen aanspreken? Dan is kleurrijk spelen waarschijnlijk de ideale stijl voor uw locatie. Binnen het thema kan voor verschillende uitstralingen worden gekozen. U kunt kiezen voor donkere en natuurlijke kleuren of juist fellere en primaire kleuren. Kleurrijk spelen kan met verschillende materialen worden vormgegeven: metaal met HDPE-panelen of hout met HDPE-kleur panelen. De combinatie van hout met HDPE-panelen geeft het geheel een natuurlijke twist. 

De houten speeltoestellen worden geleverd met metalen ankers waardoor het hout van de grond afstaat en niet gaat rotten. De speeltoestellen zijn onderhoudsvriendelijk, zo kunt u zich focussen op andere zaken. Het behandelen van de speeltoestellen is niet nodig en de toestellen zijn eenvoudig schoon te maken. De speeltoestellen worden zo geproduceerd dat ze niet verkleuren. Zo blijft de speelruimte een kleurrijke speelruimte. 

Kinderen houden van kleuren, de zintuigen worden geprikkeld en de kleurrijke speeltoestellen zullen snel de aandacht trekken en aanzetten tot spelen. Een kleurrijke speelruimte fleurt de omgeving op en zorgt voor hele blij kinderen! 

Strand Nijstad
Een speeltoestel hoeft natuurlijk niet per se in het gras in een speeltuin te staan. Een unieke ervaring op het strand is ook mogelijk. Bij Strand Nijstad mochten wij hiervoor zorgen.
Speeltoestel-zandbak-glijbaan-Uniek-Speelprojecten
Advies op maat

Past dit thema bij uw branche?

Is uw speelruimte leeg en saai? Daar gaat dit kleurrijke thema gegarandeerd een verandering in brengen. Benieuwd hoe een kleurrijke speeltuin er op uw locatie uit zal zien?
Wij helpen u graag!

1