Klimrek-speeltoestel-Uniek-Speelprojecten
Kleurrijke
speelruimte

De speeltoestellen die zorgen voor een vrolijke omgeving
Blije kinderen door

kleurrijke speeltoestellen

De professionele speeltoestellen uit ons kleurrijke thema hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Kinderen houden namelijk van kleur! Bekijk op deze pagina alles over dit vrolijke thema!

Inspiratie-gids-speeltoestellen-Uniek-Speelprojecten
Gratis inspiratiegids aanvragen
  • Specifiek voor uw branche
  • Klanten aan het woord
  • Eenvoudig alle thema's bekijken

Waarom kleurrijk?

Mag de speeltuin op uw locatie opvallen en kinderen aanspreken? Dan is kleurrijk spelen waarschijnlijk de ideale stijl voor uw locatie. Binnen het thema kunt u kiezen uit verschillende uitstralingen. U kunt kiezen voor donkere en natuurlijke kleuren of juist fellere en primaire kleuren. Kleurrijk spelen kan met verschillende materialen worden vormgegeven: metaal met HDPE-panelen of hout met HDPE-kleurpanelen. De combinatie van hout met HDPE-panelen geeft het geheel een natuurlijke twist. 

De houten speeltoestellen worden geleverd met metalen ankers waardoor het hout van de grond af staat en niet gaat rotten. De speeltoestellen zijn onderhoudsvriendelijk. Zo kunt u zich focussen op andere zaken. Het behandelen van de speeltoestellen is niet nodig en de toestellen zijn eenvoudig schoon te maken. De speeltoestellen worden zo geproduceerd dat ze niet verkleuren. Zo blijft de speelruimte kleurrijk! 

Kinderen houden van kleuren: het prikkelt de zintuigen en de kleurrijke speeltoestellen trekken snel de aandacht. De kleurrijke speelruimte nodigt de kinderen uit om spelend te gaan bewegen. Een kleurrijke speelruimte fleurt de omgeving op en zorgt voor blije kinderen! 

Strand Nijstad
Surfen óp het strand, een unieke beleving!
Basisschool Samenspel
Kleur, kleur en nog eens kleur! Een schoolplein vol vrolijke speeltoestellen!
Basisschool De Springplank
De vrolijke kleuren fleuren het schoolplein helemaal op!
Speeltoestel-zandbak-glijbaan-Uniek-Speelprojecten
Offerte op maat

Is uw speelruimte leeg en saai? Daar gaat dit kleurrijke thema gegarandeerd een verandering in brengen. Benieuwd hoe een kleurrijke speeltuin er op uw locatie uit zal zien? Wij helpen u graag!

1